Om mig, min baggrund​ og min psykospirituelle tilgang

 

Jeg føler mig dybt priviligeret over at kunne arbejde med mennesker. Mit hjerte banker for at få andre til at lytte til sig selv, til deres hjerter, deres kald, og jeg arbejder ud fra det holistiske syn på mennesket, og med det mener jeg naturligvis Krop-Psyke-Sjæl. Det mærkes virkelig som mit kald at hjælpe andre og særligt kvinder i deres kærlighedsliv.

Titlen "psykospirituel" mærkes som sandhed for mig, da  jeg både arbejder dybtegående psykoterapeutisk og spirituelt - begge "dele" er en naturlig del af at være menneske. Jeg bruger min følende nærvær og intuition, mærker energien og via den vej er det nemmere for mig at "se" sammenhængen / the bigger picture i klientens liv, og kan dermed hurtige støtte og hjælpe klienten med at transformere - Vejen til transformationen er unikt og individuel for den enkelte, og øvelserne og værktøjerne tilpasses  - al afhængig af klientens toleranceevne og parathed.

Jeg nyder at hjælpe den enkelte med, at evt kunne få øje på roen i noget som umiddelbart kan føles svært, til at skabe overblik over en situation, finde nålen i høstakken, og ikke mindst af at hjælpe andre til at langsomt opleve mere tryghed, ro og kærlighed. Hjælpe en med at opdage og opløse begrænsende tanker, følelser, kropslige tilstande, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, smerte og oplevelser

 - så krop og sjæl – det sande og autentiske – med den kraft, styrke, forståelse og kærlighed vi alle har mulighed for adgang til her, kan få mere plads i livet.

Jeg har selv oplevet  flere traumer, livets naturlige  turbulente gang, at blive begrænset af mit ego, dysfunktionel opvækst, at havne i de helt forkerte parforhold hvor jeg tilsidesatte mig selv og havde svært ved at mærke mine grænser, og opleve vejen til en afbalanceret oplevelse af livet, work-life balance, og hvor kærligheden føles let.  

Jeg brænder særligt for at arbejde i det relationelle område,/ kærlighedslivet

Jeg er fortaler for, at vejen til indre balance er ved at arbejde med krop, sind og sjæl. Og det indebærer, at både se på hvad vores intelligente krop, hjertet, og herunder også nervesystemet, hele tiden forsøger at fortælle. 

 

CV

Integral, Identitetsorienteret og dynamisk Psykoterapi som er baseret på flere psykologiske tilgange og opdateret viden på psykologi området.

ID Psykoterapeut uddannelsen er en af de mest efterspurgte psykoterapeut uddannelser i Danmark og er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening.

 Jeg har skrevet speciale om hvordan opvækst påvirker kærlighedsrelationer

 

- Undervisningsassistent på  ID Academy's specialelinje om

   Stress (2019) 

- Certificeret Relations- og TilknytningsTerapeut (2019)  Love Academy

 

 - Certificeret Kærlighedscoach ( 2018)  Love Academy

 

 

- Undervisningsassistent på  ID Academy's specialelinje om

    Kærlighed & Sexualitet (2019) 

- Undervisningsassistent i 4 år på  ID Academy Psykoterapeutuddannelse (siden 2015)

- Certificeret ID Lifecoach  - 2 årig uddannelse (2012)

 

- Eksamineret Essential Touch Kropsterapeut -

2 årig uddannelse som er en symbiose af NLP samtaleterapi, massage, energicentre, meridianbaner, healing, og polaritetsafbalancering (2010) 

 

- Uddannet Clairvoyant rådgiver ved Lone Hertz samt ved Arthur Findlay College i England ( 2004-2005) 

 

Desuden har jeg deltaget på Mindfulness retræter, praktiseret meditation og yoga siden 2004, og jeg har deltaget i utallige seminarer og mindre kurser inden for krop/sind/ånd.

_____________________________________________________________

 

Anden erfaring

 

2015 kurser i Psykisk førstehjælp hos Psykiatrifonden

De sidste 10 år har jeg haft daglige samtaler med mennesker, som skulle finde vejen tilbage til job eller uddannelse. Sideløbende med mit arbejde har jeg haft klienter i min klinik 

samt afholdt workshops relateret til kærlighedslivet.

Anden Erfaring: 

Helhedsorienteret mentor og coach for unge mellem 18-29 år med relevant supervision og kurser. Tidligere jobkonsulent, vejleder og underviser.

 

Andet: 

Koordinator, Selvstændig som butiksindehaver, Flereårs erfaring fra Hotelbranchen

 Merkonom i Ledelse og andre AU fag, kontoruddannet

 

 

 

2T0A8812.jpg
idpf-logo-print-300.jpg

Jeg er medlem af ID Psykoterapeutisk forening. Du har hermed garanti  for at jeg har de kompetencer der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling http://www.idpf.dk/