10-ugers kærlighedsforløb

Jeg har skabt et fantastisk og transformerende forløb til dig, der længes efter at opleve mere lethed og kærlighed i dit liv eller endda at manifestere et liv/kærlighedsliv du drømmer om!

Om

Jeg har igennem flere år haft stor succes i arbejdet med kvinder. Kvinder der ønsker at: håndtere stress, stå stærkere i sig selv, tiltrække den rigtige kæreste, være i en kærlig og nærende relation.

Kvinder der ønsker afbalancering af det feminine.

Kvinder der oplever udfordringer i relationer, stress, lavt selvværd, blokeringer og traumer fra fortiden, indre barn, skyggesider.

Det er en symbiose mellem flere psykologiske tilgange og loven om tiltrækning/manifestation – som tilsammen danner fundamentet for min måde at arbejde på som holistisk psykoterapeut og coach på.

SESSIONER:

Indledende session på 30 min. 8 x sessioner á ca. 75 min.  – hvoraf minimum 3 af dem skal være med personligt fremmøde – de resterende 5 bestemmer du selv om vi skal mødes online eller personligt. Den sidste session varer 2 timer. I alt 10 ugers varighed af forløb – kr. 7.800, –

OPGAVER:

Du får tilsendt opgaver inden hver session. Opgaverne tilpasses din situation og jeg mærker intuitivt ind i hvad du har brug for – fra gang til gang. 

Du får redskaber og værktøjer som du kan bruge i din hverdag.

Klienter kommer hos mig blandt andet fordi...

Jeg har lige haft 2 kvinder igennem kærlighedsforløbet, hvor emnet hos den ene var, at tiltrække en kæreste.
Og hos den anden at opleve mere lethed i nuværende kærlighedsrelation

Fra september er der plads til 5 kvinder igen!

Send en sms på 27 85 06 09, og vi finder en plads til lige præcis dig. Ellers klik på boksen nedenfor og følg kontaktformularen.