Psykoterapi/
coaching

Psykoterapi handler om at forstå dig selv, om at mærke dit indre liv, om at være tro mod dine følelser, behov og grænser. Psykoterapi handler også om relationen til andre mennesker og om at mærke og opleve, hvad kærlighed er. Mærke kærligheden til dig selv og dermed andre.

Med det holistiske perspektiv er der fokus på dig som “det hele menneske”, og jeg hjælper dig til at få et mere realistisk og harmonisk billede af dine ressourcer, muligheder og potentialer så kærligheden kan flyde mere frit i dit liv.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

10-ugers kærlighedsforløb

10 ugers Transformativ og healende Kærlighedsterapeutisk forløb. Det handler både om kærligheden til dig selv og i dine relationer.

Forløbet varer 10 uger og tilpasses netop dit ønske.

Forløbet er individuelt – dvs. dette er ikke et gruppeforløb.

Kærlighedens karma

Kærlighedens Karma handler for mig først og fremmest om vejen og nøglen til dyb transformativ og healende proces. Ved at kaste lys på præcis det der skaber ubalance i dit liv og særligt i dit kærlighedsliv.

Jeg bruger min følende nærvær og intuition, mærker energien og via den vej er det nemmere for mig at “se” sammenhængen/the bigger picture i dit liv, og kan dermed  støtte og hjælpe dig hurtigere til at transformere.

Vejen til transformationen er unikt og individuel for den enkelte, og øvelserne og værktøjerne tilpasses – al afhængig af din toleranceevne og parathed.