Kvinderetreat i Skåne!

Selvomsorg, selvindsigt & nydelse

2 magiske døgn i Skåne 7-9. oktober 2022. Skal du være med?

Tilmeld dig her

Female flow

Sammen styrker vi det feminine, og arbejder med det feminine/maskuline balance. Samt skærper opmærksomheden på vores skygger og skaber dybere kontakt med vores hjerter.

Vi bruger fuldmånes power, den ceremonielle kakaos energi, terapeutiske metoder og bevægelse for at understøtte din proces, henimod dybere indsigt og flow.

Vores vision, for dig er, at hjælpe dig med at opleve dit eget indre lys – så du kan leve dit liv med glæde, flow og autencitet. 

Det er for dig, som er åben, nysgerrig og har mod på at kigge dybere ind i dit hjerte og ønsker at komme i dybere kontakt med din feminine side.

To magiske døgn

Vores retreat er for dig, der ønsker

Selvomsorg 

Dybere selvindsigt

Større nydelse 

Smuk kakakoceremoni

Intimt fællesskab fyldt med kærlighed,

sårbarhed, autenticitet & samhørighed.

Ankomst og afrejse

 

Retreatet starter:

Fredag den 7. oktober kl. 14:00.

Der er ankomst og indlogering fra kl. 12:30. Vi serverer snack, te, vand kl. 13-14.00.

(Bemærk at der først er aftensmad kl. 18:30)

Retreatet slutter søndag den 9. oktober kl. 15:00

Program:

Fredag
14:00-15:15 Program 
15:30-18:00 Program
18:15-19:00 Aftensmad
19:45-21:00 Program
Stilhed
22:00 Ro
Lørdag
07:30-08:00 Program 
08:30 – 09:15 Morgenmad 
9:45-12:30 Program
12:30 -13:15 Frokost
13:30-14:30 Stilhed i Naturen
15-17:45 Program
18:15-19:00 Aftensmad 
19:45-21:00 Program 
21:00 Stilhed  22:00 Ro
Søndag 
7:30:08:00 Program 
08:00-08:45 Morgenmad
09:00-12:00 Program
12:15-13:00 Frokost
13-15 Program, Kram og vises

Selvomsorg, selvindsigt & nydelse

2 magiske døgn i Skåne 7-9. oktober 2022. Skal du være med?

Tilmeld dig her

Lokation:

Vi indkvarteres i Sunstugan, hvor ro, charme og hjerterum allerede mærkes ved dørtrinnet. Huset ligger i det naturskønne område tæt på sø og skov.

Adresse:

Sunstugan, Sonnarp 543, Örkelljunga, Skåne, 58 km nord for Helsingborg og ca 110 min fra København. Du kan se en oversigt over værelser og kørselsvejledning på www.sunstuga.dk 

Der er 12 pladser som fordeles over 8 værelser, og der er mulighed for nogle deltagerne at få eneværelse. Medbring sengelinned og håndklæder. Dyner, puder, små håndklæder. Sengelinned kan lejes for 100 kr. Stort håndklæde kan lejes for 50,- kr.  

Der er yogamåtter, meditationsstole, tæpper og puder på stedet, men du er selvfølgelig velkommen til at tage dit eget med.

Inden retreat:

Inden retreat:

Når du har tilmeldt dig retreatet, vil du derefter modtage invitationen til vores “Female Flow” lukkede Facebook” gruppe, hvor der også kan aftales samkørsel.

Onsdag den 5. oktober 2022  kl. 20:00 mødes vi på zoom hvor vi bruger en halv time på at sige hej og på at åbne et fællesrum.

Indre og ydre balance

For os handler det om at balancere mellem den indre og ydre balance – om at balancere mellem det feminine og det maskuline.

Vi fyldes op med glæde når vi hjælper kvinder hjælpe til et smukkere harmonisk liv med kærlighed, passion, nærvær og bevidsthed.

Vores mission er at hjælpe dig med netop dette. Nøglen til din frihed, kreativitet og livsglæde ligger i dit hjerte. 

Hjertet betragtes som sjælens sanseorgan Så du kan manifestere livet fra hvad dit hjerte fortæller dig. 

Selvudvikling

Hver morgen laver vi hjertemeditation og fysisk bevægelse – og afslutter dagen med meditation eller en ceremoni, der understøtter indre processer.

Du får værktøjer til, hvordan du øger dit niveau af egenkærlighed og til hvordan, du opløser de blokeringer, du måtte have med dig for at leve frit med kærlighed til den, du er. Du vil opleve, hvordan du på en blid og kærlig måde får adgang til at leve kærligt og fuldt ud.

Female Flow Retreat er selvudvikling på den selvkærlige, healende, ntuitive, nærende og bløde måde, så du kan vokse indefra. Retreatet kan give dig indsigt i de dybere forhindringer og barrierer, der gør, at du ikke lever fra hjertet. Nænsomt opbygger vi et fælles, tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at udfolde den feminine kraft. Vi løfter og støtter hinanden så vi hver især heales, spejler hinanden og giver plads til vores unikke lys.  

På vores retreat, får du:

Guidede hjertemeditationer, forbindelse til jorden, hjertet og universet.

Energiøvelser – øvelser til at mærke din egen indre feminin og maskulin kraft. 

Lette, sjove, fysiske og frie øvelser.

Ligesindede kvinder.

Hjertets åbning, hjerteåbnende samtaler.

Healende rum.

Dejlig natur.

Tid sammen og tid hver for sig.

Vegetar kost 

Inden vi mødes...

Når du har tilmeldt dig retreatet, vil du derefter modtage invitationen til vores “Female Flow KvindeRereat” i en lukket Facebook gruppe, hvor der også kan aftales samkørsel til Sunstugan.

Onsdag den 5.10.2022  kl. 20-20:30 mødes vi alle online, linket deles i gruppen og via mail, hvor vi bruger lidt tid på at sige hej og åbner vores fællesrum.

Tilmelding!

Der er i alt 12 pladser!

Din investering i retreatet er kr. 2.980, – 

Inkl. prisen er vegetarisk kost og logi, notesbog.


Om dine værtinder

Nana K.:

Arbejder til dagligt som spirituel coach, sjælelæser, biodynamisk kraniosakral terapi, afholder ceremonier, guidede meditationer.  Nana elsker at opleve menneskers transformation.

Gennem de sidste år har Nana afholdt kvindecirkler, onlineforløb og kurser, hvor kvinderne har oplevet at få mere indre styrke og tændt livsgnisten. 

Se mere om Nana her: www.nanak.dk

Agneska Brownson:

Arbejder som Holistisk Psykoterapeut, Kærlighedsterapeut, Manifestation-og Lifecoach og  hjælper både singler og par til at få det kærlighedsliv de ønsker.

Agneska afholder workshops i emnet omkring spændingsfeltet mellem det feminine og maskuline,  og Kærlighedens Karma. Agneska er desuden optaget af emnet omkring tilknytning, kærlighed samt loven om tiltrækning. 

Med hendes nærvær, intuition og blide følelsesforløsende terapi/coaching samt klarfølelse, hjælper hun mennesker, som er villige til at investere både tid og penge i arbejde med deres indre, med give slip på gamle blokeringer og lytte til deres intuition og deres hjerte.

Agneska har over 12 års klinisk praksis og er uddannet ID Psykoterapeut, Relations-og tilknytningsterapeut, Kærlighedscoach, ID Lifecoach, healingsmassør og clairvoyant vejleder.

Er du klar?

Tilmeld dig ved at klikke på boksen nedenfor:

Har du spørgsmål?

Send mig en besked eller ring for en uforpligtende snak.